ŠMINKA KOJU KORISTIM:

MAC

ARTDECO

Estée Lauder

Kryolan

MAX Factor

 

img_005 img_007

Moje ime je Irena Andrejić. Rođena sam u Beogradu a školovala sam se u Milanu, gde sam završila prestižnu školu BCM (Beauty Center of Milan) a kasnije i medicinsku školu (kozmetički smer). Od svoje 18. godine se bavim profesionalnim šminkanjem i želela sam da taj deo svog iskustva prenesem u Beograd.

Prvo sam se oprobala na TV RaiUno u Italiji. Po povratku u Beograd zaposlila sam se kao šminker na TV Košava. Pored tog posla, bila sam angažovana za šminkanje misica na takmičenjima Miss YU, Miss Maline i Miss Košava.

Jedan od meni najdražih poslova je šminker trener u Artdeco-u, čiji su se proizvodi tek tada pojavili na našem tržištu, a zahvaljujući mom skromnom doprinosu postali veoma traženi kod nas.

Zbog svojih umeća više puta sam bila angažovana na snimanjima i fotografisanjima kako za bilborde tako i za reklame. Oprobala sam se i na muzičkim spotovima, filmu (italijanska produkcija FILM 87 "La porta delle sette stelle") i pozorištu. Moje umeće moglo se videti i na naslovnim stranama časopisa Playboy, Domino i Blic News. Radila sam i za agenciju Seven Spots.

Pored niza poslova nisam propuštala takmičenja. Dva puta sam osvajala I mesto u kategoriji večernje šminke.

Ipak, moja najveća satisfakcija je kada posle šminkanja ispratim nasmejanu i blistavu mladu na njeno venčanje.

img_079